Prihlásiť sa
Môj portál
Hlavná stránka
Podpora
O portáli
Napíšte nám
Centrum podpory
Úlohy »
Hlavná stránka
Bezpečnosť a hygiena pri chladení a mrazení mäsa
Údaje o materiáli
Celkové hodnotenie:
Vaše hodnotenie:
Tento materiál je nedostupný.
Zobraziť
Pridať do lekcie
Vytvoriť úlohu
Viac
Pridať do záložiek
Bezpečnosť a hygiena pri chladení a mrazení mäsa
Učebný a študijný odbor:
Potravinárstvo
,
Ekonomika, organizácia, obchod a služby I,II
Typ materiálu:
Prezentácia
Odporučiť priateľovi
Materiál sa nachádza v
Potravinárstvo
Potravinárska výroba
Mäsiar, lahôdkar
Technológia (mäsiar)
Bezpečnosť a hygiena pri chladení a mrazení mäsa
Ekonomika
Všeobecná oblasť pre skupinu odborov
Všeobecný odbor pre skupinu odborov
Chladenie skladovanie mäsa
Bezpečnosť a hygiena pri chladení a mrazení mäsa
Kľúčové slová
chladenie
,
pri
,
bezpečnosť
,
skladovanie
,
mäso
,
mäsa
,
chladení
,
mrazenie
,
hygiena
,
mrazení
,
Bezpečnosť a hygiena pri chladení a mrazení mäsa
,
teplota vzduchu
,
zníženie teploty
,
jadro mäsa
,
vnútorná teplota
,
metódy chladenia
,
metódy mrazenia
,
cirkulácia vzduchu
,
rýchlosť prúdenia vzduchu
,
enzymatická aktivita
,
oxidačné zmeny
,
šokové zmrazenie
Pre sprístupnenie vzdelávacích materiálov musíte byť na portáli prihlásený a priradený ku svojej škole.
Na sprístupnenie tohto materiálu nemáte dostatočný počet kreditov.
Tento vzdelávací materiál teraz nie je možné zakúpiť.
nezobrazovať znova túto správu