Prihlásiť sa
Môj portál
Hlavná stránka
Podpora
O portáli
Napíšte nám
Centrum podpory
Úlohy »
Hlavná stránka
Predlžovanie trvanlivosti mäsa a mäsových výrobkov
Údaje o materiáli
Celkové hodnotenie:
Vaše hodnotenie:
Tento materiál je nedostupný.
Zobraziť
Pridať do lekcie
Vytvoriť úlohu
Viac
Pridať do záložiek
Predlžovanie trvanlivosti mäsa a mäsových výrobkov
Učebný a študijný odbor:
Potravinárstvo
,
Ekonomika, organizácia, obchod a služby I,II
Typ materiálu:
Samostatný text
Odporučiť priateľovi
Materiál sa nachádza v
Potravinárstvo
Potravinárska výroba
Mäsiar, lahôdkar
Technológia (mäsiar)
Predlžovanie trvanlivosti mäsa a mäsových výrobkov
Ekonomika
Všeobecná oblasť pre skupinu odborov
Všeobecný odbor pre skupinu odborov
Mäsová výroba
Predlžovanie trvanlivosti mäsa a mäsových výrobkov
Kľúčové slová
predlžovanie
,
výrobkov
,
mäsa
,
Mäsové výrobky
,
trvanlivosti
,
mäsových
,
Predlžovanie trvanlivosti mäsa a mäsových výrobkov
,
učebný text
,
chladenie mäsa
,
zmrazenie mäsa
,
balenie mäsa
,
konzervačné látky
,
znižovanie teploty
Pre sprístupnenie vzdelávacích materiálov musíte byť na portáli prihlásený a priradený ku svojej škole.
Na sprístupnenie tohto materiálu nemáte dostatočný počet kreditov.
Tento vzdelávací materiál teraz nie je možné zakúpiť.
nezobrazovať znova túto správu