Prihlásiť sa
Môj portál
Hlavná stránka
Podpora
O portáli
Napíšte nám
Centrum podpory
Úlohy »
Hlavná stránka
Zdroje chýb v analytických stanoveniach
Údaje o materiáli
Celkové hodnotenie:
Vaše hodnotenie:
Tento materiál je nedostupný.
Zobraziť
Pridať do lekcie
Vytvoriť úlohu
Viac
Pridať do záložiek
Zdroje chýb v analytických stanoveniach
Učebný a študijný odbor:
Aplikovaná chémia
,
Potravinárstvo
Typ materiálu:
Samostatný text
Odporučiť priateľovi
Materiál sa nachádza v
Chémia
Sklársky a keramický priemysel
Všeobecný odbor pre skupinu odborov
Analytická chémia a chemická kontrola
Presnosť a spoľahlivosť meraní v kvantitatívnej analýze
Potravinárstvo
Všeobecná oblasť pre skupinu odborov
Všeobecný odbor pre skupinu odborov
Potravinárske technológie
Presnosť a spoľahlivosť meraní v kvantitatívnej analýze
Kľúčové slová
meranie
,
zdroje
,
chýb
,
analytických
,
stanoveniach
,
Zdroje chýb v analytických stanoveniach
,
skutočná hodnota
,
analytický parameter
,
stanovená hodnota
,
relatívna chyba
,
absolútna chyba
,
analytické metódy
Pre sprístupnenie vzdelávacích materiálov musíte byť na portáli prihlásený a priradený ku svojej škole.
Na sprístupnenie tohto materiálu nemáte dostatočný počet kreditov.
Tento vzdelávací materiál teraz nie je možné zakúpiť.
nezobrazovať znova túto správu