Prihlásiť sa
Môj portál
Hlavná stránka
Podpora
O portáli
Napíšte nám
Centrum podpory
Úlohy »
Hlavná stránka
Bagety po rozmrazení a dopečení
Údaje o materiáli
Celkové hodnotenie:
Vaše hodnotenie:
Tento materiál je nedostupný.
Zobraziť
Pridať do lekcie
Vytvoriť úlohu
Viac
Pridať do záložiek
Bagety po rozmrazení a dopečení
Učebný a študijný odbor:
Potravinárstvo
,
Ekonomika, organizácia, obchod a služby I,II
Typ materiálu:
Audio
Odporučiť priateľovi
Materiál sa nachádza v
Potravinárstvo
Potravinárska výroba
Pekár
Pekárska technológia
Pekársky výrobok ako polotovar (zmrazovanie)
Ekonomika
Všeobecná oblasť pre skupinu odborov
Všeobecný odbor pre skupinu odborov
Pekársky výrobok ako polotovar (zmrazovanie)
Pekársky výrobok ako polotovar (zmrazovanie)
Kľúčové slová
chladenie
,
mrazenie
,
prísady
,
bagety
,
rozmrazení
,
dopečení
,
Bagety po rozmrazení a dopečení
,
konzervačné látky
,
zlepšujúce prídavky
,
enzymatické procesy
,
kvalita výrobkov
,
čerstvosť pekárskych výrobkov
Pre sprístupnenie vzdelávacích materiálov musíte byť na portáli prihlásený a priradený ku svojej škole.
Na sprístupnenie tohto materiálu nemáte dostatočný počet kreditov.
Tento vzdelávací materiál teraz nie je možné zakúpiť.
nezobrazovať znova túto správu