Prihlásiť sa
Môj portál
Hlavná stránka
Podpora
O portáli
Napíšte nám
Centrum podpory
Úlohy »
Hlavná stránka
Výroba sušienok, krekrov, perníkov, oblátok, piškót
Údaje o materiáli
Celkové hodnotenie:
Vaše hodnotenie:
Tento materiál je nedostupný.
Zobraziť
Pridať do lekcie
Vytvoriť úlohu
Viac
Pridať do záložiek
Výroba sušienok, krekrov, perníkov, oblátok, piškót
Učebný a študijný odbor:
Potravinárstvo
,
Ekonomika, organizácia, obchod a služby I,II
Typ materiálu:
Pracovný zošit
Odporučiť priateľovi
Materiál sa nachádza v
Potravinárstvo
Potravinárstvo
Potravinár
Technológia
Výroba sušienok, krekrov, perníkov, oblátok, piškót
Ekonomika
Všeobecná oblasť pre skupinu odborov
Všeobecný odbor pre skupinu odborov
Výroba sušienok, krekrov, perníkov, oblátok, piškót
Výroba sušienok, krekrov, perníkov, oblátok, piškót
Kľúčové slová
výroba
,
formy
,
cesto
,
múka
,
šľahanie
,
náplň
,
piškóty
,
krekry
,
sušienok
,
krekrov
,
perníkov
,
oblátok
,
piškót
,
Výroba sušienok, krekrov, perníkov, oblátok, piškót
,
sušienky
,
perník
,
kyprenie
,
cukrový roztok
,
oblátky
,
vypichované pečivo
,
dezertné pečivo
,
nastrekovanie
,
automatické linky
Pre sprístupnenie vzdelávacích materiálov musíte byť na portáli prihlásený a priradený ku svojej škole.
Na sprístupnenie tohto materiálu nemáte dostatočný počet kreditov.
Tento vzdelávací materiál teraz nie je možné zakúpiť.
nezobrazovať znova túto správu