Prihlásiť sa
Môj portál
Hlavná stránka
Podpora
O portáli
Napíšte nám
Centrum podpory
Úlohy »
Hlavná stránka
HACCP-základné pojmy
Údaje o materiáli
Celkové hodnotenie:
Vaše hodnotenie:
Tento materiál je nedostupný.
Zobraziť
Pridať do lekcie
Vytvoriť úlohu
Viac
Pridať do záložiek
HACCP-základné pojmy
Učebný a študijný odbor:
Potravinárstvo
,
Ekonomika, organizácia, obchod a služby I,II
Typ materiálu:
Metodický list
Odporučiť priateľovi
Materiál sa nachádza v
Potravinárstvo
Všeobecná oblasť pre skupinu odborov
Všeobecný odbor pre skupinu odborov
Hygiena, zásady správnej výrobnej praxe
HACCP-základné pojmy
Ekonomika
Všeobecná oblasť pre skupinu odborov
Všeobecný odbor pre skupinu odborov
HACCP-základné pojmy
HACCP-základné pojmy
Kľúčové slová
pojmy
,
kontrola
,
haccp
,
haccp-základné
,
HACCP-základné pojmy
,
potravinárska výroba
,
systém kritických bodov
,
zdravotná neškodnosť potravín
,
zdravotné nebezpečenstvo
,
bezpečnosť produkcie
Pre sprístupnenie vzdelávacích materiálov musíte byť na portáli prihlásený a priradený ku svojej škole.
Na sprístupnenie tohto materiálu nemáte dostatočný počet kreditov.
Tento vzdelávací materiál teraz nie je možné zakúpiť.
nezobrazovať znova túto správu