Prihlásiť sa
Môj portál
Hlavná stránka
Podpora
O portáli
Napíšte nám
Centrum podpory
Úlohy »
Hlavná stránka
Anatómia a fyziológia tráviacej sústavy
Údaje o materiáli
Celkové hodnotenie:
Vaše hodnotenie:
Tento materiál je nedostupný.
Zobraziť
Pridať do lekcie
Vytvoriť úlohu
Viac
Pridať do záložiek
Anatómia a fyziológia tráviacej sústavy
Učebný a študijný odbor:
Potravinárstvo
,
Aplikovaná chémia
,
Učiteľstvo
Typ materiálu:
Metodický list
Odporučiť priateľovi
Materiál sa nachádza v
Chémia
Biochémia
Všeobecný odbor pre skupinu odborov
Aplikovaná biológia
Anatómia a fyziológia tráviacej sústavy
Potravinárstvo
Aplikované prírodovedné vzdelávanie
Všeobecný odbor pre skupinu odborov
Aplikovaná biológia
Anatómia a fyziológia tráviacej sústavy
Učiteľstvo
Biológia a starostlivosť o zdravie
Všeobecný odbor pre skupinu odborov
Sústavy orgánov ľudského tela
Anatómia a fyziológia tráviacej sústavy
Kľúčové slová
sústavy
,
anatómia
,
fyziológia
,
hltan
,
tráviacej
,
Anatómia a fyziológia tráviacej sústavy
,
Veľké slinné žľazy
,
pažerák
,
žalúdok
,
Tenké črevo
,
Hrubé črevo
,
pečeň
,
hrtanová príchlopka
,
ústna dutina
,
enzýmy v tráviacej sústave
,
žlčník
,
podžalúdková žľaza
,
konečník
Pre sprístupnenie vzdelávacích materiálov musíte byť na portáli prihlásený a priradený ku svojej škole.
Na sprístupnenie tohto materiálu nemáte dostatočný počet kreditov.
Tento vzdelávací materiál teraz nie je možné zakúpiť.
nezobrazovať znova túto správu