Prihlásiť sa
Môj portál
Hlavná stránka
Podpora
O portáli
Napíšte nám
Centrum podpory
Úlohy »
Hlavná stránka
Biotechnologická výroba kyseliny citrónovej
Údaje o materiáli
Celkové hodnotenie:
Vaše hodnotenie:
Tento materiál je nedostupný.
Zobraziť
Pridať do lekcie
Vytvoriť úlohu
Viac
Pridať do záložiek
Biotechnologická výroba kyseliny citrónovej
Učebný a študijný odbor:
Potravinárstvo
,
Aplikovaná chémia
,
Ekonomika, organizácia, obchod a služby I,II
Typ materiálu:
Text
Odporučiť priateľovi
Materiál sa nachádza v
Chémia
Biotechnológia a farmakológia
Biotechnológ a farmakológ
Biotechnológia
Biotechnologická výroba kyseliny citrónovej
Potravinárstvo
Všeobecná oblasť pre skupinu odborov
Všeobecný odbor pre skupinu odborov
Potravinárske technológie
Biotechnologická výroba kyseliny citrónovej
Ekonomika
Všeobecná oblasť pre skupinu odborov
Všeobecný odbor pre skupinu odborov
Technológia ochrany ekonomika, organizácia, obchod a služby i,ii tvorby ŽP
Biotechnologická výroba kyseliny citrónovej
Kľúčové slová
výroba
,
kyseliny
,
biotechnologická
,
citrónovej
,
Biotechnologická výroba kyseliny citrónovej
,
fermentácia
,
inokulum
,
kyselina citrónová
,
citrátový cyklus
,
Krebsov cyklus
,
Aspergillus niger
,
kvasinky Candida
,
mikroorganizmy
,
povrchový spôsob
,
submerzný spôsob
,
izolácia produktu
Pre sprístupnenie vzdelávacích materiálov musíte byť na portáli prihlásený a priradený ku svojej škole.
Na sprístupnenie tohto materiálu nemáte dostatočný počet kreditov.
Tento vzdelávací materiál teraz nie je možné zakúpiť.
nezobrazovať znova túto správu